Selecteer een pagina

SPECIALISME

Creëer uw project samen met ons tot een realistisch 3D ontwerp. Ga samen met ons het proces aan om voor aanvang van uw project het gehele project visueel te maken om verrassingen vooraf te voorkomen, zodat je niet voor onverwachte problemen komt te staan.

Werkzaamheden

In beeld brengen van uw project

RJ Visuals specialiseert zich in het creëren van 3D en 2D tekeningen van een nieuwe woning, verbouwing of uitbouw. U kunt uw eigen ideeën laten vormgeven door ons, of u kunt ons met een oplossing laten komen voor u probleem. Door middel van een 3D ontwerp kunt u andere overtuigen van uw project of u kunt eventuele problemen voorkomen door vooraf uw project in 3D te laten uitwerken. Hiermee kunt u een realistisch beeld krijgen van hoe uw project eruit ziet na realisatie. Door dit soort 3D en 2D tekeningen te maken aan het begin van uw project heeft u een goed beeld van het eindresultaat, voor u zelf of om iemand anders te overtuigen of te informeren.

Diensten

3D visualisaties

3D visualisaties van uw project om visueel te krijgen. Hiermee kunt u voor dat u het project uitvoert een duidelijk beeld creëren van hoe het eruit komt te zien. 

2D tekeningen

2D plattegronden en aanzichten als schetsontwerp om een start te geven aan de uitvoering van uw project. 

Ontwerp oplossingen

Heeft u ruimte probleem in uw woning of weet u niet hoe uw een verbouwing kunt vormgeven? Laat een oplossing maken, met visuele beeld kunnen we uw project vormgeven en een oplossing creëren voor het probleem. 

Eindproducten

De eindproducten worden in hoogwaardige kwaliteit geleverd en in de door uw gekozen stijl. De visualisaties en tekeningen kunnen op verschillende mogelijkheden geleverd worden. 

Uw ideeën visueel maken

Heeft uw al een duidelijk idee over uw project en wilt u het visueel zien om zeker te weten dat alles naar wens is? Dan zetten wij aan de hand van uw ideeën 3D en 2D tekeningen en visualisaties op, zodat u zeker weet dat u tevreden bent met uw ideeën. 

Kosten

Heeft u geen behoefte aan de hoge kosten van een architectenbureau, omdat u op een goedkopere manier uw project visueel wilt maken? Wij leveren tegen een lager tarief hoogwaardige 3D visualisatie en schetsontwerpen van uw project, om vervolgens met deze schetsontwerpen de realisatie op te starten.

Proces en Eindresultaat

Samen naar het gewenste eindresultaat

Het proces richting het eindresultaat kan op verschillende manier worden ingedeeld. Het ontwerp proces kan op basis van uw ideeën die u uitgewerkt heeft of we kunnen samen naar het doel toe werken. Door uw ideeën te combineren met onze expertise om tot het gewenst eindresultaat te komen.  Aan de start van het proces kunnen we samen de route uitzetten hoe we naar het gewenste resultaat komen. Wij helpen u graag met het succesvol afronden van het opzetten van uw project. De weg ernaar toe geven we samen vorm.